Primari, viceprimari şi funcţionari ai unor primării din Timiş, cursuri de perfecţionare… la plajă, pe banii contribuabililor, pe litoral

Primari, viceprimari şi funcţionari ai unor primării din Timiş, cursuri de perfecţionare... la plajă, pe banii contribuabililor, pe litoral

Mai mulţi primari, viceprimari şi funcţionari ai unor primării din judeţul Timiş au mers pe litoral, la „cursuri de perfecţionare”. Acestea au fost plătite cu mii de euro din banii contribuabililor.

Primăria Bârna din Timiş a cheltuit, în această vară, peste 2.700 de euro pentru cursuri de perfecţionare pe litoral. În acest timp, Primăria Gavojdia a cheltuit peste 9.400 de euro pentru acelaşi lucru, dar într-o altă staţiune.

CITEȘTE ȘI: Trafic restricționat temporar pe teritoriul Ungariei pentru automarfare

Potrivit presei locale, primarul din Bârna, Dumitru Pecora (foto dreapta), viceprimarul Ovidiu Ignatoni, dar şi secretara şi contabila primăriei, au mers la Costineşti. Pentru cursuri de perfecţionare, cu bani plătiţi de primărie.

10.000 de euro pentru cursuri de perfecționare la mare

Totuşi, angajaţii primăriei au profitat de ocazie şi au mers şi la mare. Mai ales că aveau cazarea asigurată din banii contribuabililor.

Conform lugojinfo.ro, primarul Pecora şi viceprimarul s-au perfecţionat în Codul Administrativ la Costineşti. În acest timp, secretara şi contabila au urmat cursuri de achiziţii publice.

O altă primărie din judeţ a cheltuit aproape 10.000 de euro pentru concediul mascat de pe litoral.

Astfel, Primăria Gavojdia a trimis în staţiunea Venus, la specializare, 10 angajaţi ai primăriei, inclusiv primarul.

 

Sursa foto: lugojinfo.ro

antena 3


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Primari, viceprimari şi funcţionari ai unor primării din Timiş, cursuri de perfecţionare… la plajă, pe banii contribuabililor, pe litoral

Lasă un răspuns