Prima înfrângere pentru Politehnica Timișoara

Prima înfrângere pentru Politehnica Timișoara

Prima înfrângere pentru Politehnica Timișoara.

Politehnica Timișoara a pierdut primul meci din acest an, 1-3 (1-2) cu CSU Alba Iulia. Oaspeții au condus cu 2-0, prin goluri marcate în minutele 29 și 38.

Marincu, care a purtat banderola de căpitan la start, în condițiile în care Bocșan, precum și alți jucători de bază, au intrat la pauză, a redus din diferență în minutul 44, dintr-o lovitură liberă.

CITEȘTE ȘI: Premierul Marcel Ciolacu este primit joi în audiență la Papa Francisc

Scorul final a fost stabilit în minutul 67. Politehnica a avut o eliminare (Prună, în minutul 78), însă cu drept de înlocuire.

Rotariu este în continuare accidentat, iar mai mulți juniori din lotul lărgit au fost lăsați la dispoziția echipei participante în Liga de Tineret, tot pentru un joc de pregătire.

Politehnica Timișoara: Miklos – Curescu, Roșu, Vlaicu, Pamfile – M. Oprea, Pureca, D. Ciurel – Marincu (cpt), Istratie, Mura.

Au mai jucat: Murariu, Haloş, Bocşan, R. Ciurel, Prună, Adamcsik, D. Popa, Olariu.

Antrenor: Paul Codrea.

„A fost un test util. Am întâlnit o echipă bună, chiar m-a surprins. Are în componență câțiva jucători foarte interesanți, au jucat foarte bine și au meritat victoria. Au și profitat de câteva cadouri din partea noastră, mai ales în prima repriză, cu două goluri venite în urma unor greșeli comise de noi.

Încercăm să jucăm de jos și se poate întâmpla să greșești. Nu sunt supărat deloc pe băieții care au greșit, este bine că se întâmplă în meciurile amicale, nu în cele oficiale.

De obicei, din înfrângeri ai de învățat. Mă bucur că a venit în acest moment un asemenea moment, suntem în timpul pregătirii.

Mai este aproximativ o lună până la reluarea campionatului, nu mă interesează să fim acum în vârf de formă. Au primit minute toți jucătorii și vor primi în continuare.

Pe 9 martie va trebui să fim pregătiți pentru prima etapă din retur”, a declarat antrenorul Paul Codrea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *