Prima analiză a antrenorului Octavian Benga

Benga

Octavian Benga, antrenorul principal al Politehnicii Timişoara, este încântat de modul în care au răspuns elevii săi la şedinţele de pregătire desfăşurate până acum.

„Prima săptămână a decurs foarte bine. Jucătorii au arătat foarte bine din punct de vedere fizic. S-a văzut o bucurie, o plăcere şi o dorinţă de a reveni la antrenamente şi de a relua munca. Sunt mulţumit de primele şapte zile, de cum au reacţionat jucătorii din toate punctele de vedere”, a declarat Octavian Benga.

Antrenamentele grupării alb-violete continuă pe aceleaşi coordonate, cu o şedinţă de pregătire pe zi pentru fiecare dintre cele trei grupe în care a fost împărţit lotul pentru a respecta protocolul medical în vigoare. Jucătorii s-au pregătit inclusiv sâmbătă, primind liber doar în ultima zi a săptămânii.

Tehnicianul Octavian Benga s-a declarat mulţumit de faptul că majoritatea jucătorilor aflaţi în lotul pentru returul ediţiei 2019-2020 au ales să rămână la Politehnica Timişoara.

Săptămâna trecută, echipa alb-violetă a finalizat negocierile cu fotbaliştii Alex Pop, Ionuţ Coadă, Bogdan Vasile, Vlad Bâte şi Alex Munteanu, care au semnat noi contracte.

„O mare parte din jucători, chiar marea majoritate, au rămas. Mi-am dorit în mod expres să rămână nucleul. Nu numai din punct de vedere sentimental, trebuie să recunosc că m-am ataşat de jucători… Am avut o relaţie extraordinară cu ei şi nu pot să uit acest lucru. Mă bucură faptul că ei şi-au dorit în continuare să rămână să joace la Politehnica. Este important pentru că nu a primat partea financiară, ei şi-au dorit să continue la Politehnica şi asta contează foarte mult”, a mai spus Octavian Benga.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns