Reţinut de poliţişti după ce a tras cu pistolul în tatăl său, în vârstă de 70 de ani

masina de politie

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Gorj, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a tras cu un pistol cu aer comprimat în tatăl său, în vârstă de 70 de ani. Cei doi aveau neînţelegeri referitoare la un teren.

CITEȘTE ȘI:Parlamentul a stabilit ca alegerile locale să aibă loc pe 27 septembrie

Potrivit IPJ Gorj, în timp ce persoanele implicate se aflau pe terenul respectiv, de pe raza comunei Cătunele, bărbatul de 48 de ani ar fi folosit un pistol cu bile de tip airsoft, nesupus autorizării şi ar fi tras mai multe focuri în direcţia bărbatului de 70 de ani, iar două dintre proiectilele trase l-au rănit pe acesta, în zona urechii stângi, producându-i leziuni uşoare, care nu au necesitat internarea în spital.

În timpul cercetărilor, persoana vătămată a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală Gorj, ocazie cu care, din concluziile raportului de constatare medico-legală, a rezultat că necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, ca urmare a leziunilor suferite.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De asemenea, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, a bărbatului de 48 de ani, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Gorj, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere corespunzătoare“, a spus  purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *