Președintele CJT vrea să rezolve mai întâi urgențele

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu, şi cei doi vicepreşedinţi au avut luni o şedinţă de lucru cu directorii din cadrul instituţiei administraţiei judeţene şi unităţilor subordonate. Sorin Grindeanu le-a cerut tuturor să prezinte care sunt situaţiile complexe şi urgente, care trebuie rezolvate imediat.

De asemenea, preşedintele CJT a solicitat informări punctuale privind proiectele aflate în derulare, referindu-se în principal la reparaţiile, modernizările şi investiţiile la drumurile judeţene şi la clădirile aflate în patrimoniul propriu. Reprezentanţii ADETIM urmează să prezinte o informare cu proiectele care au fost depuse recent spre finanţare europeană şi cu propuneri pentru perioada următoare.

În ceea ce priveşte întrunirile plenului, Grindeanu a cerut transparenţă şi bună organizare, precizând că „urgenţele legate de introducerea de proiecte de ordinea de zi trebuie să fie excepţie”. „Sunt deschis la propunerile dvs., doresc o colaborare eficientă şi o atitudine proactivă. Şi mă refer la iniţiative şi respectarea prevederilor legale şi găsirea de soluţii în favoarea comunităţii”, a subliniat Sorin Grindeanu. Având în vedere infiltraţiile din Castelul Huniade, Sorin Grindeanu a avut o discuţie pe această temă cu directorul Muzeului Banatului şi funcţionari din cadrul consiliului județean.

CJT se întrunește, marţi, în ședință extraordinară, de la ora 10. Pe ordinea de zi figurează constituirea grupurilor de consilieri județeni, stabilirea componenței comisiilor de specialitate, întrebări și interpelări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns