Președintele CJT, întâlnire cu premierul Dăncilă

dobra si dancila

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a avut, marţi, o întrevedere cu premierul României, Viorica Dăncilă. Întâlnirea a avut loc la Palatul Victoria și a vizat teme legate de proiectele majore de investiții ale județului Timiș.

„Județul Timiș este extrem de important pentru guvern și de aceea l-am asigurat pe domnul președinte Călin Dobra de tot sprijinul meu și al echipei guvernamentale în ceea ce privește investițiile necesare pentru comunitatea timișeană.

Cred că decizia de a numi un secretar de stat din Timiș la Ministerul Culturii și Identității Naționale arată angajamentul ferm al executivului pentru proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021. În acest context, în perioada următoare voi vizita județul Timiș deoarece unele proiecte mari de infrastructură rutieră trebuie impulsionate”, a declarat prim-ministrul, Viorica Dăncilă.

Sprijinul Guvernului României este necesar pentru că unele inițiative ale Consiliul Județean Timiș trebuie realizate în parteneriat cu diferite ministere.

„Am avut o întrevedere cu premierul României, doamna Viorica Dăncilă, căreia i-am lansat invitația de veni la Timișoara în contextul derulării proiectului Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021. În cadrul discuției de astăzi, doamna prim-ministru și-a arătat disponibilitatea ca guvernul să susțină acest proiect important pentru întreaga comunitate din județul Timiș.

Discuțiile s-au axat și pe dezvoltarea infrastructurii rutiere și sportive, dar și pe necesitatea de a implementa cu succes Programul Național de Dezvoltare Locală”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Președintele CJT, întâlnire cu premierul Dăncilă

Lasă un răspuns