Premii pentru elevii de nota 10

Sala de concerte a Filarmonicii ,,Banatul’’ din Timișoara a găzduit miercuri festivitatea de acordare de premii şi diplome pentru elevii claselor V-XII, care au obținut media 10 la învățătură în anul şcolar 2015-2016.

Pe listă s-au aflat 431 de elevi de la școlile timișorene, care au reușit să obțină aceste rezultate de excepție. În cadrul Galei au mai fost premiate corul de copii „Cantanti” și corul de voci egale „Lebedele”, care au susţinut și o reprezentație artistică.

Evenimentul a fost deschis de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care a felicitat copiii şi profesorii pentru performanţele obţinute şi le-a spus că fac cinste oraşului lor, după care viceprimarul Dan Diaconu a înmânat premiile. Gala Excelenţei Timişorene este un eveniment anual, dedicat timişorenilor care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în diferite domenii de activitate, organizat de municipalitate și finanțat de consiliul local.

Gala va continua în zilele următoare, cu premii pentru operele literare distinse în acest an editorial, pentru elevii care au luat 10 la bacalaureat, pentru participanții la olimpiadele internaționale și profesorii lor coordonatori, precum și pentru studenții și tinerii cercetători care s-au remarcat prin rezultate deosebite.

Ultimii, dar nu cei din urmă premiați vor fi artiștii timișoreni, în cadrul unei ceremonii cu care se va încheia întregul eveniment.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns