Gest extrem din cauza sărăciei! O bătrânică din Banat a furat pături de la spital ca să nu înghețe de frig

spital resita 2

Frigul a împins o bătrânică să fure din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Femeia locuiește sub cerul liber și a ajuns la UPU tocmai din cauza temperaturilor scăzute.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, a sustras mai multe bunuri din cea mai mare unitate medicală din judeţ.

În urma verificărilor făcute la faţa locului, jandarmii au identificat-o pe numita V.M., în vârstă de 60 ani, care a reuşit plece din secţia U.P.U. cu două pături, un cearceaf plic şi un prosop pe care le-a ascuns într-un sac.

Jandarmii au întocmit persoanei în cauză actele de sesizare, fiind susceptibilă de comiterea infracţiunii de “furt”.

Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate, scrie radiotimisoara.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Gest extrem din cauza sărăciei! O bătrânică din Banat a furat pături de la spital ca să nu înghețe de frig

  1. asa arestatio punetii catusele e un pericol sa fie judecata in libertate iar pe excrocii nationali lasatii in libertate sa-si cheltuie averile furate in liniste.halal justitie corupta.interesant la aceste alegeri niciun candidat nu-si propune confiscarea averilor obtinute ilicit.asta e un subiect tabu.si atunci sa ne punem intrebarea sant cinstiti candidatii? si atunci pe cine mama dracului sa mai votezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *