Premierul Ciucă a anunțat data încărcării voucherelor sociale. Aproape 3 milioane de persoane vor beneficia de aceste vouchere o dată la două luni

Premierul Ciucă a anunțat data încărcării voucherelor sociale. Aproape 3 milioane de persoane vor beneficia de aceste vouchere o dată la două luni

Premierul Ciucă a anunțat data încărcării voucherelor sociale. Aproape 3 milioane de persoane vor beneficia de aceste vouchere o dată la două luni.

Primele carduri către români pe care vor fi încărcate voucherele sociale în valoare de 250 lei au fost distribuite începând de vineri, iar încărcarea voucherelor pe carduri se va face după ce se încheie procesul de distribuire, începând cu data de 20 iunie 2022, spune premierul.

CITEȘTE ȘI: Atenție la rovignete! Puteți primi amendă din greșeală

„Aşa cum am promis, punem în aplicare măsurile de protejare a cetăţenilor români şi economiei, cuprinse în programul guvernamental <Sprijin pentru România>.

Primele carduri către români pe care vor fi încărcate voucherele sociale în valoare de 250 lei au fost distribuite, începând de ieri, de Poşta Română. Încărcarea voucherelor pe carduri se va face după ce se încheie procesul de distribuire, începând cu data de 20 iunie 2022”, scrie pe Facebook prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Aproximativ 3 milioane de persoane – pensionari, persoane cu dizabilităţi, familii cu venituri mici şi persoane fără adăpost – vor beneficia de aceste vouchere o dată la două luni, bani pe care îi vor putea folosi pentru cumpărarea de produse alimentare.

Valoarea totală a ajutoarelor se ridică la 3,1 miliarde lei şi vor fi acordate în patru tranşe, până la finalul anului.

SURSA: MEDIAFAX

aradon


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns