Premieră pe scena Teatrului Maghiar

teatrul maghiar

Teatrul Maghiar de Stat “Csiky Gergely” din Timișoara începe anul 2020 cu o premieră: “Contesa Zeppelin și mobila stil”, în regia lui Kedves Emőke, o dramatizare a cunoscutei cărţi “Douăsprezece scaune” de Ilf și Petrov, o capodoperă a literaturii universale.

CITEȘTE ȘI: Gripa face victime în România. Avertismentul specialiștilor: “E abia începutul”

Un roman alert, scris cu un umor – negru, ce-i drept – deosebit, “Douăsprezece scaune” are privilegiul de a fi nu doar o satiră foarte reușită la adresa societății anilor douăzeci ai secolului trecut, dar și o cronică a moravurilor și cutumelor, precum și a percepției pe care oamenii de rând o aveau în acea perioadă asupra situației politice. Spectacolul se va juca mâine, de la ora 19, în Sala Studio, cea de-a doua reprezentaţie urmând să aibă loc luni, 6 ianuarie, în acelaşi spaţiu şi de la aceeaşi oră.

Doi showmani pornesc în căutarea a douăsprezece scaune ticsite cu briliante şi chimbă costume pentru douăzeci și cinci de roluri într-o comedie pastorală tragi-comico-istorică pur-sânge. Traducerea în română va fi la cască. Biletele pentru 6 ianuarie costă 8 și 16 lei și se pot lua online sau de la casieria teatrului. Informații și rezervări: [email protected] tm-t.ro, 0752111803.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns