Premieră într-un oraș din vestul țării: Avertizările meteo, afișate pe panouri electronice

În premieră naţională, orădenii vor fi înştiinţaţi cu privire la avertizările meteo pe panourile electronice din staţiile de transport în comun.

Sistemul va fi implementat începând de mâine de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor în condiţiile în care în ultima perioadă fenomenele meteo periculoase se produc foarte repede.

Totodată, orădenii vor fi informaţi, şi în acest mod, cu privire la exerciţiile de testare a sistemului de alarmare.

Pentru a implementa sistemul, ISU Bihor a semnat un protocol cu Oradea Transport Local care prevede ca mesajele de informare/avertizare a populaţiei să fie afişate pe toate panourile situate în cele 50 de staţii de tramvai şi autobuz ale societăţii locale de transport în comun.

 

Piata Unirii Oradea

 

text și foto: radiotimisoara.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Premieră într-un oraș din vestul țării: Avertizările meteo, afișate pe panouri electronice

  1. Adevarat. Oradea = oras european, curat, civilizat, cladiri de mai mare frumusetea (este definit ca unul dintre polii secesionismului maghiar) renovate, istorie cat incape, muuuuulta si consistenta. Timisoara = (sa-l citez pe un clasic contemporan) ZERO.

  2. Sa mergeti in Oradea sa vedeti cum arata fata de Timisoara. Am ajuns de rasul lumii si nici macar nu realizam. Vai de noi cum a ajuns Timisoara.

Lasă un răspuns