Polițiștii timișeni, cu ochii pe șoferii indisciplinați. Sute de amenzi, zeci de permise suspendate. Au fost retrase și două certificate de înmatriculare

În ultimele zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza judeţului Timiș, aplicând peste 200 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați.

Poliţiştii au constatat 11 infracțiuni și au aplicat 240 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere.

Au fost reţinute în vederea suspendării 26 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi a limitelor legale de viteză.

De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 30 de ani a fost depistat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea comisă.

Un caz grav a avut loc ieri, când polițiștii Secției 6 Rurale Găvojdia au depistat un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Țipari. În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, verificând autoturismul au constatat faptul că numerele de înmatriculare figurează că aparțin unui alt autovehicul.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul de catre o persoană care nu deține permis de conducere, conducerea de către o persoană a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul având montate numere false de înmatriculare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns