„Leii” şi-au pierdut căpitanul

Deşi a primit o ofertă pentru a continua în alb-violet, Mladen Jeremici îşi va continua cariera la BCM U Piteşti. El a fost căpitanul echipei timişorene în ultimele două sezoane, sosind pe Bega la începutul anului 2016. „Jerry” a devenit al doilea cel mai bun marcator al campionatului intern în ediţia 2016-2017. Fost internaţional de juniori al Serbiei, Jeremici s-a aflat la final de contract cu SCM Timişoara.

„Noi i-am făcut lui Mladen Jeremic o ofertă de prelungire a contractului. S-a gândit o perioadă, apoi ne-a mulţumit pentru întreaga perioadă petrecută la Timişoara. El s-a căsătorit recent cu o voleibalistă de la Agroland Timişoara, care însă va transfera la formaţia din Târgovişte, astfel că Mladen vrea să plece la Piteşti pentru a fi cât mai aproape de soţia sa. Raţiunea de transfer este cea familială, nicidecum cea financiară. Vreau să-i mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru noi şi îi doresc succes”, a declarat preşedintele Ilie Triţoiu.

 

Popa Calotă continuă în alb-violet
Pe de altă parte, SCM Timişoara şi-a asigurat în continuare serviciile fundaşului Octavian Popa Calotă. Fostul internaţional şi-a prelungit înţelegerea cu gruparea alb-violetă, urmând să înceapă al treilea sezon alături de „lei”. „Kevin” a mai lucrat sub comanda lui Miodrag Perisici în perioada în care evolua pentru CSU Sibiu.

„Este un antrenor bun, cu personalitate, care ştie să ţină echipa sub control. Mă bucur că a venit la Timişoara”, a declarat Octavian Popa Calotă.

În stagiunea precedentă, el a evoluat în 35 de meciuri, având medii de 11,2 puncte, 3,5 pase decisive şi 3,3 recuperări. Recordul de puncte, 31, l-a reuşit în sfertul de finală din Cupa României cu CSU Sibiu, partidă câştigată de „leii” bănăţeni cu scorul de 103-101 după trei reprize de prelungiri.

„Mă bucur că am semnat un contract pe doi ani şi vreau să mulţumesc conducerii şi antrenorului pentru încrederea acordată. Sper să nu dezamăgesc şi să ajut la îndeplinirea obiectivelor. Ştiu că va urma o reconstrucţie, dar am încredere în Mişa Perisici, un antrenor pe care îl cunosc”, a mai spus Octavian Popa Calotă.

 

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.