Un român, erou în Italia! A riscat atât viața lui, cât și a colegului său ca să evite un accident mortal

Un tânăr care lucrează ca șofer de TIR a devenit erou în Italia, după ce și-a riscat propria viață, dar și pe a colegului său, care era în cabină cu el, relatează cancan.ro. În timp ce era pe A13, un cauciuc de la semiremorca mastodontului a explodat şi tânărul şofer a pierdut controlul volanului. Decizia lui luată în momentul în care camionul de mare tonaj a intrat în balans a salvat mai multe vieți.

Scenele teribile s-au petrecut ieri după-amiază pe A13, în Italia. Potrivit observator.tv, unul dintre cauciucurile de la semiremorca TIR-ului a explodat în apropiere de Rovigo, imediat după podul Boara.

Imediat, mastodontul a intrat în balans şi acela a fost momentul în care românul a luat o decizie eroică. Asta pentru că el și-a dat seama că se  poate răsturna de-a latul autostrăzii şi poate provoca astfel un accident, care ar fi putut fi mortal.

Tânărul român a tras cât a putut de repede dreapta de volan, alegând să iasă de pe carosabil, cu riscul vieţii lui şi a colegului din cabină.

După cum se poate vedea în imaginea făcută la scurt timp după incidentul rutier, TIR-ul s-a răsturnat pe marginea drumului, iar cei doi români aflați în el au fost răniţi. Ei au fost transportați la spital cu cu elicopterul.

Doar o minune a făcut ca viața niciunuia dintre ei să nu fie e în pericol! Toate astea, deși rănile lor sunt destul de grave.
Poliţia italiană a apreciat curajul şi eroismul tânărului român, care a reuşit să evite un accident foarte grav, autostrada fiind extrem de circulată la acea oră.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns