Pregătiri pentru Ziua Morților, la Timișoara. Unde se vor vinde coroane, flori și candele

ziua mortilor 3

Cererile pentru obţinerea Avizului în vederea desfăşurării activităţii de comerţ stradal pentru comercializarea produselor specifice Zilei de 1 noiembrie, de comemorare a morţilor, se pot înregistra la sediul Primăriei Timişoara, camera 12, ghişeele 8 şi 9, până mâine.

CITEȘTE ȘI: Condamnați la o viață mai scurtă și mai grea

Avizele se emit pentru o perioadă determinată de timp, pe o suprafaţă de doi metri pătrați, pentru comercializarea florilor, coroniţelor, aranjamentelor florale și a candelelor. Se acordă un singur amplasament pentru fiecare solicitant. Amplasamentele propuse pentru a efectua această activitate sunt perimetrele cimitirelor din municipiul Timişoara, respectiv, cimitirele din Calea Şagului, Calea Buziaşului, Calea Lipovei, Cimitirul Eroilor, Rusu Şirianu, Stuparilor, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie.

Pentru buna organizare a evenimentului,operatorii economici au obligaţia de a deţine, la locul de vânzare, avizele necesare. Salubrizarea permanentă a amplasamentului ocupat este obligatorie, încălcarea acestei prevederi ducând la retragerea avizului eliberat de primărie. Activitatea comercială desfăşurată cu ocazia acestui eveniment nu trebuie să perturbe circulaţia pietonală din perimetrul cimitirelor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns