Poze spion cu o nouă versiune Dacia. Model camuflat, surprins pe drumuri de munte

Noi fotografii spion cu viitorul model Arkana au apărut pe Internet, acestea fiind realizate în România, cu numere de probă utilizate în mod curent de Dacia pentru vehiculele pe care le testează.

Deşi designul de sub camuflaj este fără îndoială cel al modelului Renault Arkana, nu este exclusă varianta unei versiuni Dacia a acestui model, numit la momentul lansării Super Duster, scrie ziarulargesul.ro.

La momentul lansării, Renault Arkana a fost descris de Laurens Van den Acker, şeful de design al Renault Group, cel care s-a ocupat direct de noul model, ca un „coupe-crossover distinctiv, realizând un echilibru între eleganţa unui sedan şi statura puternică a unui SUV”.

Decizia de a produce o versiune Arkana pentru Europa sub marca Dacia ar aduce creşteri importante pentru marca românească. În prezent, Uzina din Mioveni, Argeş, se află în plin proces de mărire a capacităţii de producţie, unul dintre modelele care s-ar putea fabrica aici fiind exact acest al doilea SUV al mărcii, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Poze spion cu o nouă versiune Dacia. Model camuflat, surprins pe drumuri de munte

Lasă un răspuns