O mașină a dărâmat un stâlp după ce un porc ar fi sărit în braţele șoferului (Video)

accident udesti

Un accident bizar s-a produs în comuna Udești din Suceava. O mașină a dărâmat un stâlp de beton, după ce un porc ar fi sărit în brațele șoferului. Două persoane, soț și soție, au fost rănite în impact.

Accidentul s-a produs duminică în satul Ruși Mănăstioara, din comuna Udești, din județul Suceava. Șoferul susține că n-a mai putut controla mașina după ce un porc i-a sărit în brațe.

În automobil erau șoferul și soția sa, care au fost la un târg în comuna Verești, de unde au cumpărat doi porci, duminică dimineață. La întoarcere, au pus porcii într-un sac și i-au lăsat pe bancheta din spate a mașinii.

Se pare însă că, pe drum, unul dintre porci a evadat, iar șoferul susține că a sărit chiar în brațele sale. Surprins, bărbatul a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-un stâlp de beton de pe marginea DJ 208A, pe care l-a dărâmat.

Potrivit ziarului Monitorul de Suceava, în urma impactului, cei doi soți au fost răniți și au primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, care a intervenit. Cuplul nu este în pericol. Mașina celor doi a fost serios avariată în urma impactului cu stâlpul, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns