Povestea unui cățel salvat la Buzias, dintr-o fântână

Pentru pompieri, perioada Sărbătorilor de Iarnă nu este deloc una liniștită. Ei sunt chemați să intervină zilnic, și nu doar la incendii. Accidentele rutiere, deblocările unor persoane rămase închise în casă, degajarea unor elemente ale clădirilor înalte care pot pune în pericol trecătorii și multe altele sunt tot în sarcina lor.

CITEȘTE ȘI: Prinși după ce au furat din magazine

Pompierii din Buziaș au fost chemați să salveze un câine căzut într-o fântână. Patrupedul, în vârstă de 13 ani, este foarte iubit de proprietarii lui care au fost disperați când au văzut că acesta este de negăsit. Ei au plecat în căutarea lui Leo, căci așa îl cheamă pe cățel și, într-un final, l-au auzit cum scheuna. Era căzut într-o fântână părăsită, la o adâncime de aproximativ 5 metri.

Oamenii au apelat la pompieri și un echipaj a ajuns la fața locului. Aceștia au coborât o scară și unul dintre ei, echipat cu aparat de respirat cu adcuțiune cu aer comprimat, a coborât. În mai puțin de jumptate de oră de la lansarea apelului de salvare, Leo a ajuns în brațele stăpânilor săi.

Pompierii au transmis și un mesaj, cu această ocazie: „Știm că este perioada anului în care toată lumea spune Haideți să fim mai buni!, noi însă vă spunem Haideți să fim mai buni în orice zi din an și să ne ajutăm unii pe alții!”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns