Agent de pază, înjunghiat de 3 ori de un tânăr de 22 de ani, într-un club din vestul țării

O tânără de 19 ani a înjunghiat un tânăr de 20 de ani, pe o stradă din Timișoara

Un agent de pază a fost înjunghiat de trei ori într-un club din Arad de către un client de 22 de ani, care ar fi agresat mai întâi o chelneriţă. Conform procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, „incidentul a avut loc într-un local din incinta Ştrandului Neptun, dimineaţă, înainte de ora închiderii clubului”.

CITEȘTE ȘI: Povestea unui cățel salvat la Buzias, dintr-o fântână

Conform declaraţiilor date de martori anchetatorilor, un client de 22 de ani, care ar fi fost în stare de ebrietate, ar fi agresat o chelneriţă, iar unul dintre agenţii de pază ai clubului, în vârstă de 30 de ani, a intervenit.

„A vrut să-l scoată afară din local pe agresor, însă acesta a ripostat şi l-a înjunghiat pe agentul de pază de trei ori. Victima are trei plăgi penetrante, iar lama cuţitului a atins şi ficatul victimei, care a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a mai declarat procurorul Pavel Palcu, conform realitateadearad.net

Agresorul a fugit după ce l-a înjunghiat pe agent în spate şi în abdomen, însă a fost prins în apropiere, în zona Primăriei din centrul municipiului Arad, de către colegi ai victimei.

La sosirea poliţiştilor, suspectul a solicitat să fie dus la spital, acuzând că a fost şi el rănit de către agenţii de pază ai clubului. El a rămas internat, motiv pentru care deocamdată nu a putut fi audiat.

„După efectuarea investigaţiilor medicale, va avea loc şi audierea suspectului. S-a efectuat cercetarea criminalistică la locul faptei şi a fost recuperat cuţitul, găsit asupra autorului”, a mai declarat procurorul Pavel Palcu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a început urmărirea penală a suspectului, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Agentul de pază rănit se află în stare stabilă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns