Prinși după ce au furat din magazine

hoti 5

O vânzătoare din Timișoara a tras o spaimă cumplită duminică seara, când în magazinul de pe strada Mureș unde lucra, a intrat un individ care a amenințat-o cu un briceag. Omul a furat dintr-un sertar o mie de lei și s-a făcut nevăzut.

CITEȘTE ȘI: La Timișoara, colectarea gunoiului menajer, mai scumpă din ianuarie

Nu a apucat să se bucure de pradă pentru că polițiștii Secției 3 l-au identificat și găsit. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani care a fost predat polițiștilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timisoara. Aceștia l-au reținut, în baza probelor adunate, pentru 24 de ore, după care bărbatul a fost Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Nu a fost însă singurul care nu a scăpat după ce a furat bani dintr-un magazin. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului din Sânmihaiu Român au identificat un tânăr de 18 ani bănuit de furtul unei sume de bani dintr-o societate comercială. Băiatul a furat banii în 19 decembrie, profitând de neatenția angajaților. Acum s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns