Poșta pierde bani din cauza crizei de factori

Tot mai mulți timișeni aleg să își primească pensiile pe card, renunțând la serviciile poștale.

”Este un fenomen într-o continuă creștere, acela al virării banilor pe card și nu prin intermediul poștei. După părerea mea, sunt două cauze principale: pe de o parte, cei care ies acum la pensie erau obișnuiți să primească salariul pe card, așadar vor opta să încaseze tot așa și pensia; pe de alta, la sate nu prea mai sunt factori poștali, iar oamenii se văd nevoiți să-și facă un card”, a declarat Ioan Căprariu, directorul Casei de Pensii Timiș.

Ponderea celor care au renunțat la serviciile poștale a crescut, în ultimul an, cu patru sută. Astfel, dacă în ianuarie 2015, procentul pensionarilor cu card era de 36,92 la sută, în ianuarie 2016, ponderea a ajuns la 40,71 la sută.

2 Comments
Cosma 19/03/2016
Postasii au ciubucuri de la pensionari, someri, persoane cu alocatii, indemnizatii si ne considera prosti si saraci. Un 5 lei - 10 lei de la fiecare, imaginati-va cat de mult profita de acest noroc pe o zona cu blocuri si cum traiesc in abundenta din cauza obiceiului nostru prost de a le da din milă. De la mine nu mai primesc nimic!
doru 23/01/2016
Nu mai au ciubucuri de la pensionari si mai fac si mofturi cand de fapt trebuie sa-si faca serviciul.