Posibile măsuri de relaxare de Crăciun și Revelion. Care ar fi acestea

Posibile măsuri de relaxare de Crăciun și Revelion. Care ar fi acestea

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se va întruni marţi pentru a prelungi starea de alertă. Vor fi de asemenea luate în discuţie şi unele măsuri de relaxare pentru Crăciun şi Revelion.

Conform surselor Observator, marţi are loc o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă în care se va da o hotărâre pentru prelungirea stării de alertă, dar în care va fi reglementat şi PLF-ul (formular de localizare), precum şi introducerea testării PCR la intrarea în ţară.

După o şedinţă cu responsabilii în combaterea pandemiei, duminică, Nicolae Ciucă a decis ca românii şi alţi cetăţeni UE carevin din ţările terţe să prezinte test RT PCR înaintea călătoriei. Aceste propuneri urmează a fi aprobate prin Hotărâre CNSU de marți şi apoi adoptate de Guvern într-o şedinţă programată miercuri, conform observatornews.ro.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Un român s-a izbit cu TIR-ul de un avion, pe o autostradă din Germania

Potrivit aceloraşi surse, CNSU va propune şi măsuri de relaxare pentru Crăciun şi Revelion. Printre acestea se numără ridicarea restricţiilor de călătorie pe timp de noapte, prelungirea programelor magazinelor, dar şi măsuri în ceea ce priveşte gradul de ocupare în hoteluri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns