Porți deschise la Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș (video)

Jandarmi Timisoara

Jack și Johnny au fost răsfățații copiilor care au trecut, miercuri, pragul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Cele două patrupede au greaua misiune de a stopa conflicte sau de găsi substanțe explozibile.

Desigur, dresajul lor este mult mai amplu, iar aptitudinile cresc pe zi ce trece. Cele două patrupede, alături de alți câini ai militarilor în bleu-jandarm au fost parte din programul realizat cu ocazia Zilei porților deschise, Jandarmeria Română împlinind 168 de ani de existență.

Adolescenții au fost atrași de armele expuse, unul dintre ei spunând că a fost pentru prima dată când a pus mâna pe un pistol adevărat, realitatea virtuală oferindu-i această posibilitate în fiecare zi. ”Sunt pasionat de jocurile pe calculator, însă nu am văzut până acum nici o armă în realitate”, a spus tânărul.

Din cadrul manifestărilor nu au lipsit nici demonstrațiile jandarmilor și focurile de armă pentru prinderea unor infractori. De asemenea, pasionații de istorie au avut posibilitatea să viziteze expoziția cu documente privind istoria jandarmeriei pe parcursul celor 168 de ani de la înființare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns