Se întrerupe apa pe Calea Urseni şi în satul Urseni. Câteva imobile ce aparțin de Giroc vor fi afectate

intrerupere apa 1

Se va întrerupe furnizarea apei reci pe Calea Urseni, între strada Gavril Musicescu și Rudicica și în localitatea Urseni, vineri, 30 martie a.c., între orele 9 – 15, .

Printre imobilele situate pe partea dreaptă de pe Calea Urseni, care vor fi afectate de întreruperea furnizării apei, câteva aparțin de comuna Giroc.

Întreruperea apei este necesară pentru derularea unor lucrări de extindere a rețelei de apă la un imobil situat pe Calea Urseni, investiția fiind din fonduri private.

„La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată”, a informat Aquatim.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Se întrerupe apa pe Calea Urseni şi în satul Urseni. Câteva imobile ce aparțin de Giroc vor fi afectate

  1. Acum vreo 5 sau 6 ani s-au incheiat lucrarile de instalare a conductelor de apa si canalizare pe Calea
    Urseni. In aceste conditii locuitorii str.Johann Jakob Ehrler si a altor srazi. Am sperat ca dupa 14 ani vom fi si noi beneficiarii acestei facilitati, dar surpriza cu toate ca avem caminul cu vana de concesie la intersectia diuntre Calea Urseni si Johann Jakob Ehrler nici astazi ( 30.07. 2018) nuse intrevede vreo luminita la capatul tunelului.
    Intrebam Compania Aquatim cand vom bene ficia de APA POTABILA la robinetele caselor noastre?

Lasă un răspuns