Popa’s la Bruxelles

popas1

Caricaturistul timișorean Ștefan Popa Popa’s a participat la un eveniment organizat de eurodeputata Maria Grapini la Parlamentul European din Bruxelles.

Cu această ocazie, artistul și-a expus mai multe lucrări într-o mini-expoziție de portrete ale unor personalități ale lumii.

Momentul de mare atracție a fost însă demonstrația de virtuozitate pe care Popa’s a făcut-o pentru public, când a portretizat la minut, la foc continuu, timp de două zile, cât a ținut expoziția, sute de chipuri.
popas2
Pentru a face față cererii publicului, timișoreanul a avut inspirația de a invita alături de el alți doi caricaturiști, pe Marian Avramescu și Leonida Năstase.

Cea mai importantă personalitate care l-a salutat pe Ștefan Popa Popa’s a fost Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, demnitarul intrând în posesia unui al doilea portret realizat de timișorean.

În prima zi a aceluiași eveniment de imagine al Mariei Grapini, promotoare a României și mai ales a nou-înființatului Partid al Puterii Umaniste, în prezența unor diplomați și unor europarlamentari din diferite țări, precum și a italianului Giani Pitella, preşedintele grupului socialiştilor din Parlamentul European a mai conferențiat actorul și eseistul Dan Puric.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns