Pompierii timişeni, în sprijinul mehedinţenilor

interventie pompieri

Mai mult de jumătate din ţară se află sub cod portocaliu de ger, până joi, la ora 10. În zonele afectate, temperaturile maxime vor fi cuprinse frecvent între -12 și -8 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, iar rafalele vântului vor accentua senzația de frig.

În aceste zile, peste 5.000 de pompieri militari cu peste 3.000 de mijloace tehnice sunt pregătiți să intervină în sprijinul populației și autorităților locale din zonele vizate de producerea unor fenomene meteorologice extreme.

„Pentru a preîntâmpina apariția unor situații de urgență, la nivelul IGSU au fost luate măsuri de dislocare de forţe și de mijloace în sprijinul comunităților din zonele vizate de vremea rea, din județele ce nu vor fi afectate de fenomenele meteo extreme anunțate pentru aceste zile”, au transmis reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Astfel, ISU Timiş va veni în ajutorul ISU Mehedinţi (judeţ aflat sub cod portocaliu de ger), cu o grupare de sprijin cu autospecială de transport personal şi victime multiple.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns