Banatul s-a oferit pe tavă vizitatorilor de la Târgul de Turism al României

turism Timis

Județul Timiș a fost o prezență specială în cadrul Târgului de Turism al României. Având un stand suficient de mare, Asociația pentru Dezvoltarea Turismului Timiș, împreună cu primăriile din Timișoara și Buziaș, dar și cu alți colaboratori, au încercat să le ofere vizitatorilor de la Romexpo cât mai multe motive pentru a veni în Banat.

Curioșii au fost întâmpinați cu bunătăți pregătite de gospodinele din comuna Margina, acompaniate de vinuri atent alese din Dealurile Silagiului, precum și cu dansuri populare, având ocazia să deprindă meșteșugul împletitului cotărițelor din nuiele chiar la fața locului.

Timișoara, oraș care va deține în 2021 titlul de Capitală Europeană a Culturii, este una dintre destinațiile de neratat, după cum și Buziașul, stațiune balneară cu 200 de ani de istorie, are cu ce să-și atragă oaspeții.

De data aceasta, Timișul s-a prezentat vizitatorilor la nivel înalt, la stand fiind întâmpinați nu doar de reprezentanții APDT, ci și de Călin Dobra, președintele CJT, consilierul județean Mihai Ritivoiu, primarul din Buziaș, Sorin Munteanu, și directorul stațiunii balneare, Leontin Gheorghe. Important este că avem ce să le arătăm turiștilor, iar timpul va demonstra dacă „mostrele” de Banat oferite vizitatorilor de la Târgul de Turism încheiat duminică vor reuși să le îndrepte pașii spre partea noastră de țară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns