Poliţiştii locali timişoreni, cu ochii pe ilegaliştii din mijloacele de transport

Poliţiştii locali timişoreni, cu ochii pe ilegaliştii din mijloacele de transport

Poliţiştii locali timişoreni, cu ochii pe ilegaliştii din mijloacele de transport

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban și Patrulare Navală au desfășurat, joi şi vineri, o amplă acțiune pe mijloacele de transport în comun, dar și în stațiile acestora, cu scopul prevenirii faptelor precum practicarea cerșetoriei, consumul de alcool, aruncarea de deșeuri, deteriorări și distrugeri, combaterea călătoriei fără bilet, oprirea și staționarea autovehiculelor în stațiile de tramvaie, autobuze și troleibuze etc, dar și pentru constatarea  de diverse nereguli care trebuie remediate și prevenirea prezenței hoților de buzunare în mijloacele de transport și în stațiile acestora.

În cadrul acțiunii au fost verificate un număr de 40 mijloace de transport și stații ale acestora, fiind aplicate trei sancțiuni contravenționale pentru consum de alcool și aruncarea de resturi, 83 de colante autovehiculelor oprite neregulamentar în stații, două persoane fără adăpost au fost predate la centrul social și au fost constatate 21 de nereguli precum stații STPT murdare, cu geamuri lipsă, lipsa coșurilor de gunoi etc, acestea fii transmise către reprezentanții societății în vederea luării măsurilor de remediere.

CITEŞTE ŞI: Un polițist de la ITPF Timișoara a făcut show în timpul liber și s-a ales cu o plângere pentru hărțuire și amenințare. Video!

Polițiștii locali organizează periodic astfel de acțiuni, pe lângă patrulările zilnice, în vederea luării măsurilor legale în cazul celor care nu respectă legislația în vigoare, dar și pentru prevenirea comiterii de fapte de natură contravențională sau infracțională, a comunicat Poliţia Locală Timişoara.

Foto: Poliţia Locală Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *