Spectacol caritabil pe scena Sălii Capitol din Timişoara

Spectacol caritabil pe scena Sălii Capitol din Timişoara

Spectacol caritabil pe scena Sălii Capitol din Timişoara

Clubul Lions Timişoara şi Jarvis Musical Voices organizează miercuri, 25 ianuarie, de la ora 18, în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, un spectacol – concert caritabil cu secţiuni din musicalul de mare succes ”Notre-Dame de Paris”, bazat pe romanul omonim de Victor Hugo.

Din distribuţie fac parte Mona Larion, Bogdan Aungurence, Diana Pap, Iulia Ciupercea. Proză – Roberta Popa, coregrafie – Miriam Vlad, lucrări grafice – Dan Ciupureanu.

”Participând la acest eveniment, vă veţi bucura de un act artistic de excepţie şi veţi susţine două dintre proiectele caritabile Lions, salvând şcolile de la sate şi asigurând, prin Clinica Mobilă Oftalmologică, un număr de consultaţii gratuite pentru cei care nu pot ajunge la cabinete medicale specializate în tratarea afecţiunilor oculare.

CITEŞTE ŞI: Negociatori pentru viaţă. Trei poliţişti au salvat o femeie care voia să se sinucidă

Accesul în sala de spectacole se face pe bază de invitaţie sau printr-o donaţie de cel puţin 50 de lei depuşi în urnele de la intrare, aflate în grija voluntarilor noştri. Dacă doriţi să sponsorizaţi proiectele noastre, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0722 348958 sau să accesaţi www.lionsclubtimisoara.ro”, transmit organizatorii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *