Polițiștii au stabilit: Gestul directorului de la ”Calderon” nu constituie infracțiune

calderon

Incidentul de la Liceul ”Jean Louis Calderon” din Timișoara, de la începutul acestei săptămâni, în care directorul instituției a încercat să-i determine pe elevi să nu mai fumeze pulverizând conținutul unui extinctor în direcția acestora, a stârnit un val de controverse în rândul timișorenilor. Unii dintre aceștia au condamnat gestul, considerându-l nepotrivit, alții, dimpotrivă, au găsit oportună măsura.

În încercarea de a clarifica situația, reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Timiș s-au autosesizat, transmițând că, la nivelul unității de învățământ, se va constitui o comisie de cercetare disciplinară care, după ce va analiza situația, va decide dacă se impune sau nu luarea unei măsuri sancționatorii pentru directorul Ion Ionici.

Totodată, la fața locului a fost trimisă și o echipă de polițiști pentru a efectua cercetări privind împrejurările în care a avut loc incidentul. În urma verificărilor, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș au concluzionat că fapta directorului nu întrunește elementele constitutive ale vreunei infracțiuni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns