Tâlhari pe o stradă intens circulată din Timișoara. Unul dintre ei – minor de 14 ani

În urmă cu o lună, aflându-se pe strada Alba Iulia din Timișoara, un tânăr a fost atacat de trei indivizi, dintre care unul minor, în vârstă de 14 ani, care l-au deposedat prin violență de telefonul mobil.

A doua zi, victima a depus plângere la poliție, doi dintre autorii faptei (un adult și un minor) fiind identificați zilele trecute.

Unul dintre ei, în vârstă de 25 de ani, a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

În sarcina inculpatului s-a reținut comiterea infracțiunii în stare de recidivă postexecutorie, întrucât la data de 29.06.2016 acesta s-a eliberat la termen, el executând, anterior, o pedeapsă de trei ani pentru săvârșirea altei infracțiuni.

În ceea ce privește minorul, procurorii i-au atribuit acestuia calitatea de suspect în acest dosar, întrucât, înainte de luarea vreunei măsuri împotriva sa, acesta urmează a fi supus unei expertize medico-legale pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul săvârșirii faptei.

Potrivit informațiilor oficiale transmise, tânărul de 14 ani ar fi fost de fapt cel care i-a smuls telefonul victimei. Celălalt agresor nu a fost încă depistat, polițiștii efectuând, în continuare, cercetări pentru localizarea lui.

( sursa foto: zeenews.india.com)


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns