Polițiști sub acoperire vor pândi cetățenii care fac mizerie în centrul Timișoarei

detectiv

Campania „Timișoara curată” a început să-și arate efectele, susține primarul Nicolae Robu. „Orice om de bună credință a văzut, fără îndoială, mobilizarea de forțe la curățenie pe care am făcut-o

în primele două zile ale campaniei Timișoara curată.

CITEȘTE ȘI: Un pompier beat şi gelos, înarmat cu o sabie, a atacat un poliţist cu care l-ar fi înşelat soţia

Ea va continua și în zilele următoare.

S-a răzuit pe lângă borduri, s-a măturat, s-a degajat mizeria și apoi s-a venit cu cisterne cu apă sub presiune și s-a spălat. La fel și pe trotuare. Zona centrală a fost curățată lună de angajații Horticultura.

Ei bine, aseară am trecut să văd cum se menține curățenia. Și am fost profund indignat, decepționat să văd, după numai câteva ore de la intervenție, destul de multe mucuri de țigări și hârtii pe pavajul superbei noastre zone pietonale!

CITEȘTE ȘI: Răzbunare din lumea de dincolo: Un grădinar a pregătit mai multe capcane pentru inamici, înainte să moară/ Consecinţele sunt DRAMATICE

Oameni buni, desigur că nu e în regulă că nu se face curățenie zilnic, așa cum ar trebui să se întâmple. Am explicat cum s-a ajuns aici și inclusiv că începând din aprilie lucrurile vor intra în normal. Dar, nu e în regulă nici să se producă atâta mizerie!

Conduita necivilizată a unora dintre noi trebuie să înceteze! Și va înceta, garantez eu, dacă nu cu vorba bună, cu amenda! Fac cunoscut că, începând de astăzi, polițiști locali în civil vor fi peste tot în oraș, mai ales în zonele cu multă lume, și vor aplica amenzi usturătoare celor certați cu normele de civilizație, celor ce nu respectă orașul, nu-și respectă semenii! Nu cred că vreun român aflat în vizită la Viena își permite să arunce ceva pe jos, acolo, știind ce amendă ar risca să primească!

Ei bine, e timpul ca și la noi acasă, noi, românii, să păstrăm curățenia, unii din conștiință, alții din teamă de amenzi, fiecare cu ce i se potrivește!”, a anunțat, astăzi, Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Polițiști sub acoperire vor pândi cetățenii care fac mizerie în centrul Timișoarei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *