Protest cu banderole, pe perioadă nelimitată

protest cadre didactice 1

Peste 90 de cadre didactice de la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE Timiș) care realizează evaluarea psihosomatică a copiilor care vor să înceapă clasa pregătitoare au decis să protesteze prin purtarea de banderole tricolore și lipirea de afișe pentru neacordarea sporului neuropsihic de 10 la sută.

”Nu este o grevă, însă e o formă de protest. Fiecare angajat al CJRAE a decis să poarte o banderlă cu tricolorul la braț, în timp ce mulți dintre noi am lipit afișe cu dolențele noastre”, a spus Violeta Ștefănuț, lidera de sindicat din acest centrul.

Printre revendicările salariațiilor se numără: schimbarea încadrării instituției din gradul I în gradul al II- lea, recunoașterea CJRAE ca instituție de învățământ specială, menținerea sporului de 15 la sută pentru cadrele didactice, debirocratizarea sitemului de învățământ, reacordarea sporului de 15 la sută pentru învățământul special personalului didactic auxiliar și recunoașterea statutului de cadru didactic de predare pentru profesorii consilieri și cei logopezi. Protestul se va desfășura pe o perioadă nelimitată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Protest cu banderole, pe perioadă nelimitată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *