Poliţia Timiş, în alertă! Trei minore au dispărut. Dacă le vedeţi, sunaţi la 112

Polițiștii timișeni sunt în alertă după ce trei minore au dispărut de la domiciliu. În cazul a două dintre ele, care au dispărut dintr-un centru rezidențial din Giarmata, dispariția a fost anunțată după… nouă zile.

Giorgiana Nicoleta Cozaciuc, de 16 ani, a plecat din centru, în 15 noiembrie, iar de atunci nu a mai revenit. Ea are 1,50 metri înălțime, 70 de kilograme, păr roșcat, ochi albaștri. Nu se cunoaște ce purta fata la momentul dispariției.

De asemenea, Miriana Delia Muntean, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar din centrul din Giarmata, în 15 noiembrie și nu s-a mai întors. Ea are 1,60 metri înălțime, circa 70 de kilograme, păr șaten și ochi căprui. La data dispariției, purta o geacă neagră.

O altă minoră a plecat de la domiciliul din Timișoara, în 24 noiembrie, iar de atunci nu a mai revenit. Anamaria Pentek are 15 ani, 1,55 metri înălțime, 54 de kilograme, păr negru, ochi căprui și poartă ochelari de vedere. La data dispariției, minora purta o geacă albă cu dungi negre, jeanși albaștri și pantofi sport de culoare neagră.

Cine poate oferi informații despre cele trei minore este rugat să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns