Video: Poliția salvează pilotul unui avion prăbușit pe șine cu câteva secunde înainte ca aeronava să fie spulberată de un tren

Poliția salvează pilotul unui avion prăbușit pe șine cu câteva secunde înainte ca aeronava să fie spulberată de un tren

Poliția din Los Angeles, California, a scos pilotul unui avion Cessna prăbușit pe șine cu câteva secunde înainte ca aeronava să fie lovită de un tren, transmite Reuters.

CITEȘTE ȘI: Novak Djokovic, prima victorie în instanță. Sârbul poate rămâne în Australia

O înregistrare video obținută de Reuters arată cum mai mulți ofițeri îl eliberează pe bărbat din avionul care s-a prăbușit, la scurt timp după decolare, în cartierul Pacoima. Ofițerii și pilotul se află la doar câțiva metri de șine când trenul trece și distruge aeronava.

„Avionul a avut o decolare eșuată și a aterizat pe șinele de tren la o intersecție circulată”, a declarat Luis Jimenez, în vârstă de 21 de ani, cel care a filmat imaginile.

„Cu câteva secunde înainte de impact, polițiștii l-au salvat pe pilot, iar o bucată de avion aproape că m-a lovit pe mine”.

Vezi video aici: VIDEO

Pilotul a fost tratat pentru tăieturi și vânătăi și se află într-o stare stabilă, potrivit presei locale. Nimeni din tren nu a fost rănit, a relatat presa locală.

O înregistrare video postată de către Departamentul de Poliție din Los Angeles a arătat imagini înregistrate pe camerele de supraveghere din dotarea ofițerilor care îl scot din avion pe pilotul plin de sânge.
ATENȚIE, imagini cu posibil impact emoțional:


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *