Novak Djokovic, prima victorie în instanță. Sârbul poate rămâne în Australia

O primă victorie pentru Novak Djokovic în Australia! Sârbul, eliberat din hotelul de carantinare

Novak Djokovic a obţinut o primă victorie în Australia. Numărului 1 mondial i s-a permis să părăsească hotelul de carantinare şi să meargă într-o locaţie aleasă de avocaţii săi. El poate rămâne în Australia.

CITEȘTE ȘI: Accident pe autostradă, în județul Timiș. Se circulă pe banda de urgență

Procesul este în continuare în curs de desfăşurare. Nole are nu mai puţin de trei avocaţi care au obţinut deja o decizie pro tenismen

În continuare, australienii judecă faptul dacă Novak Djokovic va fi sau nu expulzat din ţara cangurilor după ce i-a fost respinsă iniţal viza de intrare în stat, deşi avea actele doveditoare care i-ar fi permis să poată intra în Australia

În acest moment, jucătorul riscă să rateze participarea la Australian Open. Organizatorii au nevoie de confirmarea prezenţei sârbului pentru a stabili tabloul principal.

,,Un fapt semnificativ, mai ales în contextul anulării unei vize: din moment ce o persoană a sosit, după ce un profesor și un medic calificat au prezentat și i-au oferit solicitantului o scutire medicală… Ce putea face omul ăsta (n.r. – Novak Djokovic) mai mult de atât!?”, a precizat judecătorul Anthony Kelly.

Avocatul guvernului, Christopher Tran, a declarat, luni, că ministrul imigrării, Alex Hawke, va lua în considerare o nouă anulare a vizei de intrare în ţară a tenismenului Novak Djokovici, după ce instanţa din Melbourne a decis să revoce prima anulare.

sursa: realitateasportiva.net

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.