Policlinică „Regina Maria”, în Iulius Mall Timișoara

Timișoara și zona de vest a ţării reprezintă o prioritate în planurile de dezvoltare ale rețelei „Regina Maria”, astfel încât noua policlinică, deschisă recent la etajul I al Iulius Mall, este una dintre cele mai mari, având o suprafață de 1.000 de metri pătraţi și 16 cabinete medicale.

Aici își vor desfășura activitatea 30 de medici, policlinica având peste 20 de specializări, printre care: alergologie și imunologie clinică, boli infecțioase, cardiologie pentru adulți și copii, pediatrie, dermatologie, ecografie, endocrinologie, medicină internă, obstetrică-ginecologie şi ORL.

Totodată, pe lângă principalele specialități pentru adulți și copii, în policlinica de la Iulius Mall va funcționa şi un Centru de medicina muncii, un laborator regional de analize medicale și un punct de recoltare.

Noul laborator poate deservi întreaga comunitate din vestul țării și efectuează o gamă completă de analize medicale, printre care: teste de alergologie, anatomie patologică, biochimie, biologie moleculară, citologie, hematologie și microbiologie.

„Ritmul nostru zilnic a devenit mai alert, iar serviciile de sănătate trebuie să se coreleze cât mai bine cu programul și stilul de viață al pacienților. De aceea am deschis prima clinică din Timișoara, în Iulius Mall, într-un spațiu generos și ușor accesibil, definit prin eleganță și grija pentru detalii. Suntem onorați să fim prezenți în <<Mica Vienă>> de pe Bega – un oraș în care am descoperit că inovația și diversitatea sunt cuvinte de ordine. Aspirăm să devenim prima opțiune a bănățenilor în materie de servicii medicale și să demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru comunitatea locală de business”, a declarat Fady Chreih, directorul general al Rețelei de Sănătate „Regina Maria”.

Noua policlinică aduce mai multe facilități moderne pentru pacienți, printre care un dosar medical electronic, programări electronice, posibilitatea accesării rezultatelor analizelor de către pacient de pe telefonul mobil sau platforma “Întreabă un medic”.

Policlinica „Regina Maria” va fi extinsă anul viitor în ansamblul urbanistic Openville, mai precis, în clădirea de birouri UBC 2, a cărui construcție a început în luna septembrie, în proximitatea complexului Iulius Mall.

Până în acest moment, rețeaua de sănătate Regina Maria cuprinde 24 de locații proprii, patru spitale, două maternități, şase campusuri medicale, şase centre de imagistică, 13 laboratoare acreditate, o bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns