Deputatul PNL Ioan Oltean a primit 600.000 de euro MITĂ într-o biserică. Reacţia parlamentarului

Deputatul PNL Ioan Oltean a primit 600.000 de euro, într-o biserică, de la omul de afaceri Mihai Rotaru, pentru a interveni la Crinuţa Dumitrean să fie aprobată în comisia ANRP cererea omului de afaceri de acordare a unei despăgubiri de aproape 109 milioane de lei, pentru un teren în Piteşti.

Deputatul PNL Ioan Oltean a fost audiat la DNA timp de aproximativ trei ore. La ieşirea din sediul DNA, în jurul orei 18.15, deputatul PNL nu a făcut declaraţii, spunând doar că nu ştie unde este biserica din Chitila unde ar fi primit mita de la omul de afaceri.

Direcţia Naţională Anticorupţie arată joi, într-un comunicat de presă, că deputatul Ioan Oltean este urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi trafic de influenţă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Deputatul PNL Ioan Oltean a primit 600.000 de euro MITĂ într-o biserică. Reacţia parlamentarului

  1. Mafiotul Ioan din Parlament care in conferinte de presa demasca fraudele de la alegeri si invoca povestea cu broscoiul din gat iata a intrat in cloaca spagarilor! Este un gainar ordinar care pentru despagubirile fictive acordate contra spagii fura din banii tuturor romanilor!!

Lasă un răspuns