Poli Timișoara, doar remiză cu Buzăul, pe „Dan Păltinișanu”: 1-1

Poli Timișoara, doar remiză cu Buzăul, pe "Dan Păltinișanu": 1-1

După un început catastrofal de campionat, când a pierdut la Cluj cu 3-0, Poli a sprintat frumos în runda a doua și a învins în deplasare cu 3-1. Erau deci premisele unui nou succes, pe teren propriu de această dată, mai ales că adversara de duminică a violeților a fost modesta FC Buzău, în rândurile căreia doar antrenorul, Cristi Pustai, constituie cât de cât un brand.

Timișoara a deschis rapid scorul, în minutul 4, când Daniel Benzar l-a ”executat” sec pe portarul Stoian. Poli a rămas sus, a încercat noi șarje spre buturile buzoiene, dar balonul s-a încăpățânat și nu a ajuns în plasa adversă.

Repriza secundă a avut o altă configurație, oaspeții alergând în permanență după o egalare pe care au obținut-o din păcate în minutul 70, când a punctat Chică-Roșă. Poli n-a depus armele, având pe final două mari ocazii de a-și adjudeca toate cele trei puncte, însă Bîrnoi le-a tratat cu superficialitate.

Poli Timișoara: Păduraru – Sofran, Scutaru (Bocșan 81′), Mera (cpt.), Oanea (Pamfile 71′) – Ignea, Lazăr – Andrei, Benzar, Ursu (Bîrnoi 71′) – Axente (Hațegan 63′). Rezerve neutilizate: Devenish –  Pamfile, Moțiu, Minteuan, Costea, Zaluschi. Antrenor: Dorin Toma.

Foto fanatik.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns