Poli – Poli, luptă pentru noi!

Așadar, suflarea fotbalistică a Timișoarei va avea în această după-amiază privilegiul de a asista la un duel de suflet, pentru că, dincolo de ambiții, bannere sau orgolii, undeva lăuntric ne doare faptul că diviziunea fotbalului violet de pe malurile Begăi s-a produs cândva atât de abrupt.

Cele două Politehnici ale Timișoarei se vor duela de această dată într-o partidă KO, din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, acolo unde nu este loc de remiză. Din păcate, cele două grupări vor apărea în fața propriilor suporteri după rezultate sub așteptări, ASU venind după un nefericit egal la Motru, cu Pandurii Târgu Jiu, ca să nu mai vorbim despre ACS, care a fost nevoită să suporte o mare rușine în Capitală, unde a încasat șapte ”boabe mari și late” de la FCSB.

Pe de altă parte, antrenorul Ionuț Popa își poate juca astăzi chiar și postul, pentru că în cazul unui eșec este greu de crezut că va mai avea tăria de a rămâne pe banca prim-divizionarei din Timișoara.

De cealaltă parte, tehnicianul lui ASU, Bogdan Andone, nu are prea multe de pierdut, putând ”comanda” elevilor săi un joc dezinvolt și plăcut, care să prindă pe picior greșit un adversar fără îndoială timorat, care e departe de a se fi recuperat cât de cât după lovitura sub centură primită duminică seară.

Există, din multe puncte de vedere, premisele unui meci deschis, am îndrăzni să spunem că fără un favorit cert, din care va avea de câștigat, sub o formă sau alta, tot Politehnica… De-o fi sau nu soare, de-o fi sau nu un meci mare, vom fi prezenți la stadion călăuziți de potecile trecutului dar și de primul vers al eternului imn, ”Poli, Poli, luptă pentru noi!”

Partida dintre ASU și ACS, cu prima dintre ele organizatoare, se va desfășura în această după-amiază, începând cu ora 18, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Biletele de intrare (preț general 15 lei) au fost puse în vânzare la locațiile-partenere ale gazdelor: Club D’Arc, Bierhaus-Bunker-Docks, Human Shop, La Mihai, Tornado Bar, Zone Cafe, Grill Sârbesc (Iulius Mall și Shopping City), Spartan România (Martirilor și Galeria 1).

În ziua meciului, tichetele vor fi disponibile și la casieriile din jurul stadionului. Partida va fi transmisă în direct pe postul de televiziune DigiSport1.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns