Poli, de doi lei speranță…

Cu moralul șifonat după înfrângerea suferită pe teren propriu, în fața Concordiei Chiajna, eșec care a arătat totuși limitele unei echipe timișorene aflate într-o continuă (re)căutare, ACS Poli se deplasează la București pentru a întâlni vicecampioana Steaua.

La prima vedere pare un meci total dezechilibrat, fapt întărit și de ultimele rezultate ale celor două team-uri. Timișoara a ”scos” un rezultat de… neprezentare în fața propriilor suporteri, în timp ce FCSB-ul a sprintat spre un nou succes în grupele din Europa League, punându-i la colț pe israelienii de la Beer Sheva.

Dar ar fi bine totuși să nu ne luăm după calculele hârtiei și să așteptăm desfășurarea partidei, pentru că ”rebelii” lui Ionuț Popa au arătat nu o dată în această ediție de campionat că pot arunca în aer orice pronostic, meciurile cu CFR Cluj și Dinamo fiind exemple concludente în acest sens.

Partida dintre FCSB și Poli se va disputa duminică, începând cu ora 20,45, și va fi transmisă de DigiSport1.

1 Comments
++ 21/10/2017
nu merge cu eroisme de fiecare data, daca nu ai atacanti si mijlocasii nu inscriu, cum vrei sa cistigi sau sa joci chiar un egal?