Cel mai frumos loc din Timișoara. Întâmplător, primarul Nicolae Robu locuiește în zonă

Există în Timișoara o zonă cu totul aparte, unde nici frunzele nu… îndrăznesc toamna să cadă de teamă să nu atingă gazonul proaspăt tuns. Nu vorbim despre curtea privată a unui timișorean, ci de locul din spatele unor blocuri situate pe strada Lidia.

Gazon impecabil, ghivece cu panseluțe ca-n fața primăriei și bănci ca-n zona centrală a orașului le conferă timișorenilor care locuiesc în acele blocuri un loc perfect pentru relaxare. Nici un muc de țigară nu este aruncat pe jos și nici un copil nu strigă la joacă. Pare să fie locul ideal din urbe, unde orice timișorean și-ar dori să-și petreacă timpul după un program de muncă solicitant.

Zona ar aduce invidie oricărui specialist în arhitectura urbană, pentru că spațiul este folosit cu gust, fără exagerări, aducând cu imaginile orașelor din Europa Occidentală. Locurile de parcare sunt frumos trasate cu vopsea albă și nici un autoturism nu este parcat în spatele altuia pentru a bloca vecinul.

Se pare că locatarii de acolo au prins lozul cel mare atunci când și-au cumpărat apartamente în acele blocuri. Întâmplător, Nicolae Robu locuiește în zonă…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns