Poli dă piept cu Dinamo, la Timişoara. Omagiu adus lui Vasile Fărcaş

Poli dă piept cu Dinamo, la Timişoara. Omagiu adus lui Vasile Fărcaş

Echipa de handbal SCM Politehnica Timişoara joacă sâmbătă, la ora 11,00, cu campioana României, Dinamo București, în etapa a VIII-a a Ligii Zimbrilor. Partida este programată la sala Constantin Jude din Timișoara.

Sabin Ignat (foto), Poli Timişoara: „O partidă grea, cu echipa campioană. Ne dorim să facem un meci cât mai bun, ca să intrăm într-un oarecare ritm în următoarele partide. Va urma o mica pauză și sper ca după aceea să ne setăm pentru victorii, asta ne interesează. Eu văd o îmbunătățire de la meci la meci, în joc, în atitudine. Desigur, mai avem mult de lucrat, trebuie să integrăm partea tânără cât mai repede și să consțientizeze și eu că e diferit față de juniori, față de nivelul la care au jucat până acum”.

Dinamo a jucat joi seară în Ucraina, în Liga Campionilor, și a pierdut cu 29-28 în fața echipei Motor Zaporoje.

„Nu cred că va fi vorba despre oboseală la adversarii noștri. Au un lot numeros și valoros, așa că pot duce două competiții în paralel”, a mai spus Sabin Ignat.

Aruncarea simbolică de start a partidei SCM Politehnica Timișoara – Dinamo București va fi oferită de Ramona Jakoby, fiica regretatului Vasile Fărcaș, antrenor secund al Politehnicii Timișoara în 1991, când cucerea titlul național de handbal masculin. Vasile Fărcaș s-a stins din viață în urmă cu șase zile, la vârsta de 73 de ani.

Ramona Jakoby (fostă Fărcaș) a jucat ea însăși handbal, la formațiile timișorene AEM, ILSA și Nena Pasmatex.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns