PNL va învinge PSD la parlamentare – și în Timiș, și în România, susţine Nicolae Bitea, liderul de grup al consilierilor județeni liberali

bitea 1

– Domnule consilier județean Nicolae Bitea, campania electorală e în plină desfășurare. Cum se implică organizația de tineret a PNL Timiș, al cărei copreședinte sunteți?

-Tinerii liberali sunt foarte activi – merg împreună cu candidații la întâlnirile cu alegătorii, împart materiale, sunt prezenți în mediul online, fac campanie din ușă în ușă. Efortul lor (și al nostru, al tuturor liberalilor) este acela de a convinge oamenii să vină să voteze. Poate măcar de această dată urcă și Timișul în topurile prezenței la vot. Mai ales că acum chiar este pentru cine vota – pentru un guvern liberal condus de Dacian Cioloș.

– Tinerii au o miză pe 11 decembrie – o țară ca afară

– Care e miza alegerilor parlamentare din acest an? Pentru ce să voteze oamenii? – Multă vreme lumea s-a plâns că nu are pe cine vota, că toți sunt la fel și că toți merg în parlament ca să facă afaceri și să-și dea privilegii. Ei bine, acum avem cu cine vota.

Pe listele PNL nu se află nici o persoană cu probleme penale. La nivel național, peste jumătate dintre candidații de pe locurile eligibile sunt oameni noi, care n-au mai fost în parlament și peste un sfert dintre candidații PNL sunt tineri, sub 40 de ani. Partidul Național Liberal a înțeles că România are nevoie de o altă clasă politică, formată din profesioniști corecți, din oameni nepătați, care pot face o țară mai bună. Dacă vrem o țară mai bună, o țară ca afară, ea începe cu o clasă politică mai bună. Asta e miza din 11 decembrie – o țară ca afară. Și în special e miza tinerilor.

– PSD speculează sărăcia oamenilor în campanie

– Cum vedeți PSD în această campanie electorală? – PSD funcționează în stilul clasic: speculează sărăcia oamenilor și mai promite câte o majorare în prag de alegeri. Cu asta speră să-i amăgească pe români, dar sunt din ce în ce mai puțini cei care se lasă amăgiți.

În multe județe din țară PSD își face campanie într-un singur mod: promițându-le ajutoare sociale. Românii merită mai mult de atât, merită oportunități pentru un viitor mai bun, locuri de muncă bine plătite. Nu cred că genul acesta de campanie va mai avea succes în țară.

În nici un caz nu va avea succes în Timiș, pentru că oamenii așteaptă proiecte serioase. Pentru PNL, Timișul e în fruntea listei de priorități. Sunt proiecte mari la care PNL s-a angajat – în primul rând cel cu șoseaua ocolitoare a Timișoarei. – Un pronostic pentru alegeri? – PNL va câștiga. Și aici în județ, și în România. Vom avea un guvern liberal cu Dacian Cioloș premier.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “PNL va învinge PSD la parlamentare – și în Timiș, și în România, susţine Nicolae Bitea, liderul de grup al consilierilor județeni liberali

Lasă un răspuns