Oamenii invizibili din Timişoara. FOTO

boschetari2

Trăiesc printre timişoreni. Îi vedem în staţiile mijloacelor de transport în comun, la intrarea în magazine, în pieţe ori bântuind cu mintea în nori, pe străzile urbei.

Au după ei bebeluşi, copii mici, cu muci la nas, îmbrăcaţi sumar, în prag de iarnă. Cu toate acestea, sunt… invizibili.
boschetari

Sunt oameni cu puteri supranaturale, care nu pot fi văzuţi decât de cei ce nu-i pot atinge, adică de timişorenii obişnuiţi. Cei care ar putea să ia sub aripa lor ocrotitoare pruncii lăsaţi în voia sorţii nu-i văd.

Cei care i-ar putea trage la răspundere că au comis unele infracţiuni nici nu ştiu de existenţa lor. Cu toate acestea, unii dintre ei reprezintă un pericol, iar alţii sunt în pericol.

Vorbim de posibili tâlhari, criminali, hoţi, cerşetori, aurolaci, drogaţi ori beţivi, care şi-au făcut trei cuiburi în zona Dâmboviţa.
boschetari3

Magazinele din perimetru sunt sursă de profit pentru multe persoane de acest gen, fie că este vorba despre furturi sau de cerşetorie. Problema cea mai mare este că mulţi locuitori din Dâmboviţa au ajuns să se închidă în casă la apusul soarelui, de frică să nu fie atacaţi pe stradă.

Zilele trecute, o întâmplare a scos la iveală lipsa de reacţie a autorităţilor atunci când cetăţenii cer ajutorul.
boschetari1
Un grup de peste 15 persoane aciuite în barăci în zona numită „La Livadă” a încercat să se încălzească la un foc imens. Oamenii străzii din zona CET-urilor erau foarte violenţi, iar unii dintre ei, sub influenţa drogurilor sau a alcoolului.

Cert este că nu s-a putut discuta cu ei. A fost nevoie de intervenţia adjunctului Poliţiei Municipiului Timişoara pentru a se trimite o echipă în zonă. Locuitorii din cartier au cerut şi sprijinul poliţiei locale, însă aceata nu au mai intervenit pentru că se afla deja acolo un echipaj.

Cert este că, după toată tevatura, acele persoanele se află tot acolo, loc unde stau de circa trei ani, timp în care, spun locuitorii, s-au făcut numeroase sesizări la poliţie.

Zona s-a transformat într-un veritabil focar de infecţie, oamenii sunt periculoşi, iar copiii acestora trăiesc în condiţii greu de imaginat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns