PNL Timiș mizează masiv pe tineri la viitoarele alegeri

Foarte mulți tineri se regăsesc printre candidații PNL Timiș de la alegerile locale și județene din 27 septembrie.

Așa cum spunea Alin Nica, primarul comunei Dudeștii Noi și candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, 20 la sută dintre candidați au sub 40 de ani, iar o treime dintre aceștia nu au mai mult de 45 de ani.

”PNL a fost, este și va fi un partid al tinerilor, pentru că liberalii găsesc întotdeauna resursele necesare pentru a se adapta la nou” a spus Alin Nica. Candidatul liberalilor la șefia CJ Timiș a adus ca exemple atât cazul său, când în 2004 a devenit primar la doar 23 de ani, precum și ale altor colegi, unul dintre aceștia fiin Ionuț Stănușoiu, care în 2016 a câștigat alegerile de la Ghiroda deși avea doar 26 de ani.

”Alin Nica a fost un exemplu pentru mine în administrație”, a spus Stănușoiu, prezent la reunirea echipei tinerilor liberali, desfășurată în Piața Sf. Gheorghe.

”Mergeți și vorbiți cu oamenii, arătați-le că se poate face politică și cu bună-credință, nu cu tupeu și alte practici pe care lumea nu le digeră.

Coborâți printre oameni, vorbiți cu ei, dovediți-le că suntețit deschiși și alături de ei și sunt convins că o să aveți și suportul necesar”, le-a transmis Alin Nica tinerilor candidați. Primarul comunei Dudeșii Noi s-a referit și la pensiile speciale, cu care nu este de acord:

”Nu vrem pensii speciale sau alte favoruri, pentru că noi știm să ne bazăm pe propriile forțe. Dacă e să se dea pensii speciale, ar trebui să primească toți oamenii, și medicii, și intelectualii, și instalatorii”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.