PNL Timiș le dă rebelilor cu filarmoNica în cap!

scandal 3

Scandalul din PNL Timișoara pare să intre în faza finală, în care se vor aplica anumite sancțiuni împotriva rebelilor. Cei vizați de măsurile aspre care se anunță, susținători ai lui Raul Ambruș,  au remis un comunicat de  presă în care acuză o prigoană nejustificată:

CITEȘTE ȘI: Percheziții la contrabandiștii de țigări și alcool din Timiș și Caraș-Severin. Ce au găsit polițiștii

”Conducerea județeană interimară a PNL Timiș a început prigoana împotriva membrilor PNL Timișoara. Așa-zisul Birou Politic Local al PNL Timișoara, inventat de către președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, și pe care îl considerăm ilegitim, propune spre sancționare zeci de membri ai PNL Timișoara, pentru că au refuzat decizia nestatutară a președintelui interimar cu privire la amânarea alegerilor din data de 3.07.2021. Drept urmare aceștia au fost convocați la sediul partidului marți, 13.07.2021, pentru a li se comunica sancțiunea.

Biroul Politic ales al PNL Timișoara se declară indignat de atitudinea revanșardă cu care sunt tratați colegii noștri fiind târâți într-un nou scandal orchestrat de conducerea județeană interimară. Nu putem accepta ca membri cu reputație impecabilă în societate precum Mirel Pop, doctorand al Facultății de Medicină Veterinară, de profesie medic veterinar, Ruseț Vasile, membru al PNL de la începutul anului 2009 sau Sîrbu Alin, membru PNL din anul 2007 și cadru didactic în mediul universitar, să fie convocați de organele politice și să fie tratați de o asemenea manieră pentru simplul motiv că și-au  exprimat în mod democratic dreptul la vot în cadrul alegerilor din 3.07.2021.

În aceeași situație se află și Cătălin Iapă, fost secretar de stat al partidului, cu o activitate ireproșabilă în această funcție, Cristian Miclăuș, membru PNL cu o vechime de 9 ani, antreprenor, licențiat în științe economice la Universitatea de Vest din Timișoara și Colhon Adrian, membru PNL din Mai 1990. Aceștia și încă mulți alții sunt “scandalagii” care au făcut zeci de campanii pentru Partidul National Liberal și sunt puși la zid de oameni precum Dănuț Groza și Alin Nica. Printre cei convocați se află și președintele ales sâmbătă, Raul Ambruș, căruia i se dorește suspendarea calității de membru PNL pentru a fi obstrucționat în activitatea politică viitoare.

Pentru Biroul Politic ales al PNL Timișoara fiecare membru de partid este important și de aceea facem un apel la toți membrii PNL, să nu valideze asemenea comportamente și practici care nu sunt demne de un partid liberal și nu reprezintă spiritul Timișoarei. Ne manifestăm susținerea totală față de membrii PNL Timișoara și protestăm vehement față de un nou abuz comis de către conducerea județeană. Prigoana pornită împotriva unor oameni implicați activ în viața de partid nu este echilibrul pe care l-am fi așteptat de la colegi liberali care prin munca tuturor membrilor săi au obținut succesul electoral din 2020. Constatăm cu regret lipsa de respect cu care conducerea județeană interimară îi tratează în continuare pe membrii săi.

PNL Timișoara nu va accepta preluarea prin forță a organizației și nici politica pumnului în gură promovată de conducerea județeană interimară.  Opriți distrugerea PNL Timișoara prin impunerea unor persoane și a unui birou „fantomă” cu forța, doar pentru că țineți cu dinții de niște funcții!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “PNL Timiș le dă rebelilor cu filarmoNica în cap!

Lasă un răspuns