Cursuri de calificare gratuite pentru angajații din vestul țării

În calitate de lider al proiectului ”FPC-Vest – Formare profesională în sprijinul creșterii eficienței angajaților pe piața muncii în Regiunea Vest”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș face înscrieri la o serie de cursuri de calificare solicitate pe piața muncii.

Cursurile de calificare oferite prin proiect sunt: Agent de curățenie clădiri și mijloace de transport (360 de ore, 120 ore de teorie și 240 de ore de practică); Florar-decorator (360 de ore, 120 de ore de teorie și 240 de ore de practică); Zugrav, ipsosar, tapetar, vopsitor (720 de ore, 240 de ore de teorie și 480 de ore de practică); Brutar-patiser-preparator de produse făinoase (720 de ore, 240 de ore de teorie și 480 de ore de practică); Operator de introducere, validare și prelucrare de date (720 de ore).

Cursurile sunt autorizate de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale, prin Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională din Județul Timiș. Pot participa angajați având vârsta cuprinsă între 25 ani și 65 ani, inclusiv persoane fizice autorizate și întreprinderi individuale, atât din din mediul urban, cât și rural. Cursanții trebuie să aibă domiciliul într-unul din cele patru județe ale Regiunii Vest, adică Arad, Caraș-Severin, Hudedoara sau Timiș.

Cursurile sunt gratuite și în plus participanților li se oferă servicii de tutorat și programe de formare a competențelor digitale și lingvistice, rezultatele învățării dobândite sunt recunoscute și validate. Programul flexibil de învățare, utilizarea de noi tehnologii, accesul simplu și rapid la materialele de instruire, precum și respectarea principiilor egalității de șanse și nediscriminarea constituie alte avantaje pentru cursanți. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman și vizează dezvoltarea carierei și îmbunătățirea competențelor profesionale prin participarea la programe de formare profesională continuă a angajaților, în scopul încadrării într-o funcție corespunzătoare unei calificări avansate. Informații suplimentare pot fi solicitate la nr. tel. 0762.822.703, sau prin e-mail: [email protected], persoaa de contact fiind Corina Daniela Ardelean, expert în informare și promovare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns