Percheziții la contrabandiștii de țigări și alcool din Timiș și Caraș-Severin. Ce au găsit polițiștii

Contrabandiștii de țigări, în vizorul poliției: 13 percheziții domiciliare în județele Timiș, Arad și Bihor

Lovitură pe piața contrabandei cu țigări și alcool din Serbia. Polițiști de investigarea criminalității economice din Caraș-Severin și Timiș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au efectuat 9 percheziții domiciliare în Caraș-Severin și Timiș, pentru destructurarea unei rețele care se ocupa cu contrabanda cu țigări și alcool de proveniență sarbeasca. De asemenea, au fost percheziționat și 20 de autovehiculele folosite pentru transportul mărfurilor de contrabandă. 5 persoane au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile.

CITEȘTE ȘI: Maria Grapini: Importurile nesupravegheate afectează IMM-urile din domeniul materialelor de construcții

În urma perchezițiilor, oamenii legii au confiscat țigări, alcool și produse pirotehnice deținute ilegal, în valoare de peste 20.000 de lei, precum și suma de 2.000 de euro.
Potrivit anchetatorilor, în perioada februarie-iulie, 6 persoane cu vârste cuprinse între 38 și 76 de ani, din Caraș-Severin și Timiș, ar fi transportat, depozitat și comercializat țigări și alcool, provenite din Republica Serbia, sustrăgându-se de la plata accizelor și taxelor vamale, cauzând, astfel, un prejudiciu la bugetul consolidat al statului de aproximativ 81.000 de lei.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns