PNL nu va vota majorarea taxelor și impozitelor timișorenilor, propunere a primarului şi a consilierilor USR PLUS

PNL nu va vota majorarea taxelor și impozitelor timișorenilor, propunere a primarului şi a consilierilor USR PLUS

Alin Nica, președintele PNL Timiș, a anunțat că liberalii nu vor vota proiectul de majorare a impozitelor și taxelor propus de primarul Dominic Fritz și de consilierii USR PLUS.

”Nu putem împovăra timișorenii cu biruri suplimentare. Există și alte modalități de a realiza venituri”, spune Nica, aducând ca exemple fondurile europene sau îmbunătățirea gradului de colectare.

Președintele Consiliului Județean Timiș s-a arătat surprins de intenția primarului, asta pentru că Fritz anunțase în campania electorală că nu va crește taxele și impozitele:

”Numai el poate să știe de ce s-a răzgândit. Nici măcar nu am fost întrebați ca parteneri de alianță. Se vede treaba că nu-i mai sunt pe plac dialogul și consultarea”.

CITEŞTE ŞI: Măcel făcut de oamenii primarului Timișoarei la o societate a consiliului local. Dezvăluiri explozive

Liderul PNL Timiș crede că, pe lângă lipsa de experiență politică a grupului USR PLUS de la primărie, se poate vorbi chiar și de o anumită răutate, o rea-credință pe care PNL nu o poate tolera:

”Problema este că se presupune ca fiind implicită susținerea noastră, a liberalilor, când de fapt noi suntem luați prin surprindere. Dar nu putem trece peste lucruri grave, care afectează populația”.

În schimb, Alin Nica a declarat că are o colaborare foarte bună la CJT cu vicepreședintele USR PLUS al instituției, Cristian Moș: ”Ne consultăm la fiecare proiect, sunt foarte mulțumit de modul în care colaborăm. Din păcate, nu pot spune la fel și despre situația de la nivelul Consiliului Local Timișoara”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *